Ga naar de inhoud

WEBSITE

Create.Support.Connect

At the beginning...

KVK? Check! Bedrijfsauto? Check! Eerste klus? Check! Een website? Nee…

Wij gaan je helpen!

In 2015 ben ik ooit gestart met het bouwen van mijn eerste website voor een oud collega, die in Vleuten (Utrecht) een nieuw restaurant ging openen. Toen ik hoorde wat voor prijzen er in de markt rond gingen viel mijn mond open. Hij was net startende en had immers al genoeg kosten om de tent op te gaan zetten. Ik moest hem helpen!

We hebben in de loop der jaren zijn website in combinatie met Social Media steeds verder uitgebreid en merkte hierdoor dat hij steeds beter online gevonden werd. Ook kwamen er online steeds meer reserveringen binnen via de website, hier kreeg ik een echte Kick van! Hier moest ik dus wat mee gaan doen!

Na deze opdracht kreeg ik via via steeds vaker het verzoek om een betaalbare, maar nette bedrijfswebsite op te zetten voor diverse startende ZZP’ers en MKB. Anno 2023 krijg ik ook steeds vaker verzoeken buiten de regio Utrecht om en bouw ik websites voor ondernemers in veel diverse branches.

We doen het samen!

Samen met jou zetten we in no-time een website neer helemaal naar wens. In overleg kiezen we een mooi thema en een indeling die past bij jouw bedrijf! De website dient immers een goed visitekaartje te zijn voor jouw onderneming.

Bekende items die vaker terug keren op een bedrijfswebsite zijn o.a. recensies en aanbevelingen, recente werkzaamheden/projecten, de aan te bieden diensten en een contactformulier.

Ook een whatsapp button of koppelingen naar je Social Media kunnen we realiseren.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Verder kunnen we je ook helpen bij het ontwerpen van een passend bedrijfslogo, het opzetten van je Social media, visitekaartjes, flyers
steigerdoeken etc.

Professioneel & Betaalbaar

Nieuwe website? Neem contact met ons op!

Websites
Deze bedrijven gingen je voor...

Geef het een ''klikkie''

Contact opnemen

Ben jij er klaar voor?