Ga naar de inhoud

Social media

Social Media

Optimalisatie van jouw Socials!

Oke, je hebt nu een bedrijfswebsite en een bus met reclame en dan nu…


De mensen in de omgeving kennen je al, maar buiten deze omgeving ben je een nieuwe speler. Misschien kunnen ze jouw diensten op dit moment niet direct gebruiken, maar juist wel op een later tijdstip. Daarom is het belangrijk om jezelf en het bedrijf goed kenbaar te maken naar de buitenwereld. Wanneer ze een van de door jou aangeboden diensten nodig hebben, moeten ze eigenlijk direct weer aan jou denken. Daarom is het belangrijk om continu in beeld te zijn bij jouw doelgroep!

 

Hoe doen we dit?

Als ondernemer is het belangrijk om ”aanwezig” te zijn; hiermee bedoelen wij dus dat de doelgroep jouw onderneming ook daadwerkelijk leert kennen en je ook echt ziet staan. Via Social media is het mogelijk om een deel van jouw toekomstige klanten te bereiken en te binden. Wij snappen natuurlijk dat jij als ondernemer het ontzettend druk hebt met het uitvoeren van je diensten, daarom helpen wij je graag een handje op weg!

Wij kunnen naast het opzetten van een bedrijfswebsite, optioneel ook jou Social media accounts opzetten, inrichten en  bijhouden. Wekelijks zullen wij ervoor zorgen dat jouw volgers geïnformeerd worden over jouw onderneming en diensten.

Eventueel (tegen meerprijs) kunnen wij ook Social media advertenties opzetten en uitvoeren om zo meer mensen te bereiken en te binden. Dit is goede zet voor bijvoorbeeld het promoten van speciale acties en evenementen. Natuurlijk kunnen we dit zo inregelen dat het ook alleen bij de mensen in beeld komt die je ook echt zou willen bereiken.

Wil je hier vrijblijvend meer informatie over ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!