Ga naar de inhoud

WEBSITE Geef een boost aan jouw online succes!

Create.Support.Connect

SAMEN MET ONS BOUWEN AAN EEN ONLINE SUCCES!​

KVK? Check! Bedrijfsauto? Check! Eerste klus? Check! Een website? Nee…

Wij gaan je helpen!

In het verleden (2015) ben ik ooit gestart met het bouwen van een website voor een oud collega die in Vleuten (Utrecht) een nieuw restaurant ging openen. Toen ik hoorde wat voor prijzen er in de markt rond gingen viel mijn mond open. Hij was net startende en had immers al genoeg kosten om de tent op te gaan zetten. Ik moest hem helpen!

We hebben in de loop der jaren zijn website in combinatie met Social Media steeds verder uitgebreid en merkte op dat hij steeds beter online werd gevonden. Ook kwamen er online steeds meer reserveringen binnen via de website, hier kreeg ik een echte Kick van!

Via via kreeg ik steeds vaker het verzoek om logo’s te ontwerpen of op een ”simpele” bedrijfswebsite op te zetten voor een startende ZZP’er. 

 

 

 

enkel probleem, Social2You kan je hierbij helpen! Samen met jou zetten we in no-time een website neer helemaal naar wens. In overleg kiezen we een mooi thema en een indeling die past bij jouw bedrijf! De website dient immers een goed visitekaartje te zijn voor jouw onderneming.

Bekende items die vaker terug keren op een bedrijfswebsite zijn o.a. recensies en aanbevelingen, recente werkzaamheden/projecten, de aan te bieden diensten en een contactformulier.

Ook een whatsapp button of koppelingen naar je Social Media kunnen we realiseren.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Verder kunnen we je ook helpen bij het ontwerpen van een passend bedrijfslogo, het opzetten van je Social media, visitekaartjes, flyers
steigerdoeken etc.

Fancy.. Lovely.. special...

Onze specialiteiten Professioneel en naar wens!

Ben jij klaar om met ons in zee te gaan?
Wij helpen jouw bedrijf graag online/offline de juiste kant op te varen! Stap je in?

Contact opnemen

Kopje koffie drinken? Wij geven je graag advies!

Bellen? Whatsappen? Mailen? Geen probleem! Wij proberen altijd binnen 24 uur een reactie te geven op al je vragen.