Ga naar de inhoud

De Wilgenplas

barbecue

''Compleet verzorgd van A tot Z''

Time to eat!

Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag of afsluiting van uw zakelijke meeting, een barbecue is altijd op zijn plaats! Terwijl u samen met uw gasten of collega’s geniet van de prachtige omgeving en een drankje, zorgt onze kok dat de barbecue op temperatuur komt.

Wij kunnen een complete barbecue organiseren met diverse vleessoorten, vis, salades, sauzen en stokbrood. Uiteraard is ook hier weer alles bespreekbaar.  

Zijn er gasten met voedselalergieen of speciale dieet wensen geef dit aan ons door. Ook als het gaat om vegetarisch kunnen wij diverse oplossingen bieden!

Tip: Op aanvraag is het tevens mogelijk om een Italiaans ijskarretje neer te zetten om de gasten te voorzien van een heerlijk dessert!

''Een compleet verzorgde lunch of toch een barbecue?''

Lunch of diner?

Naast dat u gebruik kunt maken van onze ruimtes, bieden wij ook diverse mogelijkheden voor een aansluitende lunch of diner. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een complete barbeque of een lopend buffet organiseren. Hiervoor hebben wij met zorg diverse arrangementen voor u samengesteld. Uiteraard is los van deze arrangementen alles bespreekbaar. Wij nodigen u graag bij ons uit om de locatie te bekijken en om uw wensen te bespreken. 

Sfeerimpressie

Kom bij ons langs!

Graag nodigen wij u uit bij ons op locatie om een impressie te komen op doen.
Wij zorgen voor een vers kopje koffie en bespreken graag uw wensen!

Paviljoen de Wilgenplas


KvK: 89136691
Btw: NL864889926B01

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over de mogelijkheden en onze arrangementen.